BLACK FRIDAY: MINDEN TERMÉKRE -50%

Top 5 Karácsonyi Ajándék Férfiaknak (2023)

 Ha neked sincs ötleted karácsonyra...

 

Az év talán legfontosabb és sokak által egész évben várt ünnepe a karácsony. Viszont, vannak, akiknek ez az ünnep nagy fejtörést okoz, hiszen ki kell gondolni, hogy mi legyen az ajándék a barátainknak, családunknak, párunknak.

Ha te is látod magad, ahogy december közepén lázasan bújod az internetet választ keresve, akkor mi segítünk.

Íme öt tipp karácsonyra, amit egyik férfi ismerősöd sem hamis mosollyal fogadna, mint a Magyarországon keringő Tokaji aszúk többségét.


  1. Zokni

Még azok is, akik minden nap ing-zakóban járnak, néha szeretik feldobni az outfitjüket egy-egy vidámabb darabbal.

Az üzleti világban egy színesebb nyakkendőt nem feltétlenül díjaz mindenki, de egy mintás zokni nem annyira feltűnő.

Ha pedig alapból olyan a stílusa annak, akit meg akarsz lepni, hogy a rövidgatyához is hosszú szárú zoknit hord, akkor ezzel az ajándékkal biztos nem lősz mellé.

 

  1. Egyedi bakelit

Van olyan dal, amit közösen hallgattok mindig vagy, amiről tudod, hogy mindig feldobja? Az Etsy-n tudsz egyedi bakelitet képet csináltatni. Ráadásul a bakelit képére rá lehet írni a dalszöveget, a kép aljára pedig egy személyes üzenetet is.

 

  1. Bor

Egy jó minőségű bor ajándékként biztos, hogy jó választás, hiszen egy közös alkalomkor együtt is fel tudjátok bontani. Egy üveg bort ünnepi italnak is lehet tekinteni, azonban egyre elterjedtebb hazánkban is, hogy nagyobb alkalmakkor egy üveg pezsgőt vagy prosecco-t bontanak, így ezek is ideális ajándékok lehetnek.

Egyes magyar borászatok, külön díszdobozban is árulnak borokat, így még különlegesebbé téve őket.

 

  1. Ajándékkártya

Az örök klasszis, hiszen itt nem az ajándékozó dönti el a pontosan, hogy mit ad, hanem az ajándékozott határozhatja meg, hogy mit szeretne. Rengeteg féle ajándékkártya közül lehet választani, hiszen lehet konkrét üzletekhez kérni,
de egyre több nagy bevásárlóközpont ad olyan ajándékkártyát, amit mindegyik boltban fel lehet használni.

Ezért ez a gyorsan és könnyen megúszós ajándék kategória sokaknak szokott segíteni. Az ajándékkártyák ellen szól viszont, hogy személytelenek, ráadásul az ajándékozott még azt is pontosan tudja, hogy mennyibe kerültek.

 

  1. Cliffchains nyaklánc

Ha azonban valami személyesebbet szeretnél, akkor látogass el weboldalunkra, ahol személyre szabható nyakláncok közült tudsz választani.

Megtervezheted, hogy ezüst vagy arany legyen, milyen medállal és lánctípussal szeretnéd megrendelni. Egy Cliffchains nyaklánc nem csak feldobja az outfitet, de még a csomagolása is magpapírból készül.

A magpapír egy virágmagokat tartalmazó, környezetbarát anyag. Közvetlen elültetése után a magok kicsíráznak, és ha megfelelően gondozzuk, akkor növényekké fejlődnek. Ráadásul a Cliffchains minden eladott termék után egy fa ültetésével járul hozzá a fenntartható jövő kialakításához.SZEREZD BE A SAJÁT NYAKLÁNCOD: LINK

HALLGASD MEG A LEGÚJABB LEJÁTSZÁSI LISTÁNKAT: